WEDSTRIJD F.U. Los Leones Hasselt A - La Squadra Mouscron  7 - 4  (1-2)

DATUM 01-02-2023  21:45

DOELPUNTEN 4' Van Kort 1-0, 18' Vandenplas 1-1, 20' Own-Goal 1-2, 21' Vanderheyden 2-2, 31' Leysen 3-2, 34' Leysen 4-2, 34' Laghzaoui 5-2, 36' Greco M. 5-3, 38' Laghzaoui 6-3, 40' Laghzaoui 7-3, 40' Vandenplas 7-4

VERSLAG De eerste kans valt al in de eerste minuut door Hasselt en daarmee beginnen ze de wedstrijd goed en de eerste goal valt al in de eerste 4 minuten, een afstand schot van Kenneth en in De herneming trapt Nick binnen 1-0 counter van Hasselt. Seppe gaat op doel maar raakt de paal. Kansen blijven komen van Hasselt Keeper Dries kan mee gaan en krijgt de kans voor de 0-2 maar deze kans strand op de dek lat. Hasselt vangt Squadra goed op en probeert tegen te counteren. De bal gaat goed op en af maar het is Hasselt dat het gevaarlijkst is Mouscron blijft even druk zetten waardoor de bal in 2 keer tegen de netten gaat 1-1 Balverlies van Hasselt word omgezet door een eigen doelpunt Yassin, hij wilt de bal Nog uit trappen maar trapt in eigen doel 1-2. Zo gaan we rusten…

Hasselt komt goed uit de kleedkamers na 30sec hangen de bordjes weer gelijk door onze Kenneth 2-2. Hasselt vind het gat niet voor de 3-2 te maken maar de kansen blijven komen. Mouscron komt met man minder te staan door een 2de gele kaart, daar is Seppe boem boem veroverd de bal gaat alleen op doel en werkt proper af 3-2. Na even is hij er weer Seppe boem boem van op eigen helft trapt hij mooi onder de dek lat binnen 4-2! Niet veel later zet Zidane de 5-2 op het bord door mooi druk zetten op de verdediging Mouscron blijft met vliegende keeper spelen en scoort tegen 5-3, Hasselt blijft goed georganiseerd en vangt Mouscron goed op met een extra speler en counter Zidane maakt er 6-3 van en later word het nog 7-3 Zidane zijn derde doelpunt van de avond! Hasselt houd de 3 punten thuis het werd 7-4 in de laatste seconde!